Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 15€ - Επιπλέον 10% έκπτωση για παραλαβή! >>

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων

Το MegaProteinStore αναγνωρίζοντας την σημασία της απόρρητης σύνδεσης, την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, φροντίζει να εξασφαλίσει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες μεθόδους ώστε οι συναλλαγές σας να είναι απόρρητες και απόλυτα ασφαλής.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του MPS (megaproteinstore.gr) υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Επίσης από το Μάιο του 2018 όπου τέθηκε σε ισχύ ο  Γενικός Κανονισμός για τα Προσωπικά Δεδομένα GDPR  (Kανονισμός Ε.Ε., 2016/679) το MPS επιβεβαιώνει την τήρηση όλων των ορθών πρακτικών του κανονισμού. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι χρήσιμο να κατανοήσετε πως θα πρέπει να μας παρέχετε κάποια στοιχεία σχετικά με την παραγγελία, τα οποία διασφαλίζονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Η παρακάτω Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων γνωστοποιεί τον τρόπο που συλλέγουμε τις πληροφορίες καθώς και την χρήση αυτών των πληροφοριών.

Αυτή αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία εσείς εισάγετε στο σύστημα κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής συναλλαγής στην ιστοσελίδα μας.

 

Γενικότερα:

Τα δεδομένα που εισάγετε στο σύστημα προκειμένου να προχωρήσετε στη συναλλαγή, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση και καλύτερη επικοινωνία μαζί σας, να προσφέρονται απαντήσεις στα ερωτήματά σας και να πραγματοποιούνται οι παραγγελίες σας.

Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από το MegaProteinStore έχουν στόχο την μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την διευκόλυνση των συναλλαγών και την παρακολούθηση των απαιτήσεών σας για νέα προϊόντα.

Οι πληροφορίες των πελατών, (που περιλαμβάνουν όνομα, επάγγελμα, e-mail, διεύθυνση κατοικίας κ.ο.κ.) και των στοιχείων της συναλλαγής παραμένουν απόρρητα.

 

Συγκέντρωση Πληροφοριών:

Η ιστοσελίδα του MegaProteinStore είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μπορεί ο καθένας να την επισκεφτεί ανώνυμα, εκτός εάν ο ίδιος ο χρήστης επιθυμεί να δηλώσει την ταυτότητά του.

Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, να γραφτείτε στην ιστοσελίδα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Χρήση Πληροφοριών:

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι δύο ειδών και έχουν ως εξής:

  • Πληροφορίες χρήστη κατά την εγγραφή του σαν πελάτης
  • Στοιχεία χρήστη με σκοπό την πραγματοποίηση παραγγελίας

 

Κατά την συμπλήρωση της παραγγελίας σας θα χρειαστεί να εισάγετε στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, ταχυδρομικός κώδικας, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, και τρόπος εξόφλησης της παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον την Τράπεζας Πειραιώς και το MPS δεν έχει καμία σχέση και πληροφορία σχετική με  τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας.

Ενδέχεται να χρειαστεί να μας δώσετε επιπρόσθετες πληροφορίες όπως στοιχεία τιμολόγησης, στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας. Το MegaProteinStore χρησιμοποιεί τις πληροφορίες της ηλεκτρονικής φόρμας με σκοπό να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας σχετικά με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο που θα μας υποδείξετε, τυχόν αναγκαία ταυτοποίηση του πελάτη, διαθέσιμες προσφορές.

Εσείς επιλέγετε αν επιθυμείτε να λαμβάνετε επικοινωνίες αυτού του τύπου.

 

Προσβασιμότητα Πληροφοριών

Για να προβείτε στην πραγματοποίηση της παραγγελίας, απαιτείται η συγκέντρωση προσωπικών στοιχείων. Δικαιολογητικά και έγγραφα πιστοποίησης της ταυτότητας του πελάτη είναι αυστηρά απόρρητα . Με την υποβολή προσωπικών δεδομένων στο σύστημά μας, αυτομάτως συναινείτε στην χρήση αυτών από τους υπαλλήλους της εταιρείας MegaProteinStore για όλους τους προαναφερθέντες λόγους. Το επίπεδο ασφαλείας της ιστοσελίδας μας τηρείται αυστηρά από τους υπαλλήλους καθώς και από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας μας.

 

Marketing Emails - Newsletter

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα εγγραφεί στα ενημερωτικά emails του MPS, για την αποστολή των οποίων η εταιρία χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp. Η εγγραφή του χρήστη μπορεί να γίνει κατά τη δημιουργία λογαριασμού (https://megaproteinstore.gr/index.php?route=account/register) επιλέγοντας ΝΑΙ στο τέλος της φόρμας, με τίτλο Λήψη Ενημερωτικών Δελτίων ή και στη αποκλειστική σελίδα εγγραφής στο Newsletter https://megaproteinstore.gr/newsletter-form.  Κατά την εγγραφή του χρήστη στη λίστα συνδρομητών, η εταιρία μας συλλέγει αποκλειστικά και μόνο το email που παρέχεται από τον χρήστη και το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp, με σκοπό την αποστολή όλων των προσφορών αλλά και άρθρων που δημοσιεύονται στο blog του MPS. Το email του χρήστη διατηρείται μέσα στην πλατφόρμα του MailChimp (το οποίο ακολουθεί πιστά το GDPR : Γενικό Κανονισμό για τα Προσωπικά Δεδομένα   (Kανονισμός Ε.Ε., 2016/679)  ) έως ότου ο ίδιος επιλέξει να απεγγραφεί από τα ενημερωτικά emails. Η απεγγραφή μπορεί να γίνει άμεσα, μέσα από οποιοδήποτε email έχει λάβει ο χρήστης και αφού πατήσει το link “Διαγραφή από τη λίστα”/ Unsubscribe που υπάρχει στο τέλος κάθε email που αποστέλλουμε. 


Υπηρεσία Ενημέρωσης για νέα παραλαβή

 Η συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται κατά απαίτηση πολλών πελατών μας που επιθυμούν την ενημέρωση τους όταν κάποιο προιον επανέρχεται σε απόθεμα. Μέσω της φόρμας (https://goo.gl/bDQpJZ) που φιλοξενείται στο ασφαλές δίκτυο της Google (εταιρίας συμβατής με το GDPR) o χρήστης υποβάλει το email του και προαιρετικά το όνομα και το κινητό του αν θέλει και τηλεφωνική ειδοποίηση. Η ενημέρωση γίνεται κατά βάση με email (απευθείας ή μέσω του mailchimp) η και τηλεφωνικά ή με SMS εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης - χρήστης. Οι εγγραφές διατηρούνται στο δίκτυο της Google (το πολύ ως 12 μήνες) και τα στοιχεία επικοινωνίας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωση νέας παραλαβής του σκευάσματος που ενδιαφέρει το χρήστη.


Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία (txt files), τα οποία στέλνονται στον υπολογιστή του χρήστη και φυλάσσονται εκεί με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία και την αποφυγή τυχόν τεχνικών ανωμαλιών. Σκοπός των cookies είναι η συλλογή στοιχείων σχετικά με την δραστηριότητα του χρήστη, όπως συχνότητα επίσκεψης, εντοπισμός προτιμήσεων και αναγνώριση αυτού. Με λίγα λόγια, αποτελούν μέθοδο τεχνικής ανάλυσης δεδομένων. Επιπρόσθετα, γίνεται συλλογή ανώνυμων στοιχείων για την πραγματοποίηση στατιστικών αποκλειστικά κ μόνο από την εταιρεία μας, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο, την δομή και το περιεχόμενο του MegaProteinStore.  

Δεν θα πρέπει να συγχέετε τα cookies με τους ιούς. Τα cookies ΔΕΝ προκαλούν βλάβη στον υπολογιστή σας. Η χρήση cookies γίνεται για την καλύτερη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Η χρήση cookies είναι απαραίτητη για την ορθή λειτουργία του site μας.

 

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το MegaProteinStore επιτρέπει στους χρήστες του να αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράψουν στοιχεία που έχουν παραχωρήσει στο site μας.

Εάν αποφασίσετε πως θέλετε να διαγράψετε κάποια πληροφορία, το MegaProteinStore, φροντίζει για την άμεση διαγραφή από τα αρχεία μας. Προς αποφυγήν λάθους, εξακριβώνεται εάν το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι ο ίδιος ο χρήστης.

Το MegaProteinStore κάνει ό,τι είναι δυνατό για να παραμείνουν τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή, εναντίον κακόβουλων πράξεων. Παρόλα αυτά, η προστασια του κωδικού πρόσβασης εξαρτάται και από εσάς.

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Το MegaProteinStore εξασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων που συγκεντρώνει σχετικά με τους χρήστες της σελίδας μας.

Έχουμε υιοθετήσει τακτικές, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παραχωρήσει στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι τακτικές προστατεύουν τα στοιχεία του χρήστη από κακόβουλες πράξεις όπως μη επιτρεπόμενη πρόσβαση, αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν ακόμα, στην πιστοποίηση της ακρίβειας αυτών των στοιχείων κα τη ορθή χρήση τους.

Η σύνδεσή σας σε αυτό είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τήν σύνδεση στην ιστοσελίδα του Διαδικτυακού Φαρμακείου pharmacyLife.gr.

 

Περιοδικές Αλλαγές

Το MegaProteinStore ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα καθώς και τα προϊόντα και υπηρεσίες του. Η πολιτική απορρήτου ενδέχεται να τροποποιηθεί, για αυτό το λόγο συνιστάμε να διαβάζετε τη διαδικασία σε τακτά χρονικά διαστήματα και να ενημερώνεστε για πιθανές αλλαγές. Αυτή η τροποποίηση είναι πιθανό να συμβεί χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Με την χρήση της ιστοσελίδας MegaProteinStore αποδέχεστε και συναινείτε με την παραπάνω Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς και με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης αυτής.